In het dagelijks leven ben ik gelukkig getrouwd met Jeroen, mama van twee kids (Bink Valentijn (5) en Bibi Florentine (4)) en parttime docente Nederlands op een middelbare school. Ceremoniespreken is mijn allergrootste hobby!

Hi, ik ben Linda

vrolijk · enthousiast · spontaan · verzorgd · gestructureerd

in 5 woorden

waarom kiezen voor Linda

lees meer

Sinds 2016 verzorg ik trouwceremonies, geïnspireerd na twee persoonlijke onvergetelijke ervaringen...

Ik streef ernaar unieke liefdesverhalen te 'vangen' door de meest bijzondere gevoelens om te zetten in mooie woorden. Tijdens de ceremonie ga ik op zoek naar de kippenvel-momentjes, de lachsalvo's, de tranen van ontroering. Met 'Linda trouwt' kiezen jullie voor een vrolijke, warme en oprechte verhalenverteller.

(ii) Een paar maanden later ben ik ceremoniespreker geweest tijdens het ceremoniële huwelijk in Frankrijk van een bevriend stel. Ik vond het geweldig en heel bijzonder om het liefdesverhaal van hen te mogen vertellen in een ceremonie die van a tot z op dit koppel was afgestemd. Vanaf dat moment dacht ik - Ja, dit wil ik vaker doen!

ongedwongen, ontspannen en écht persoonlijke ceremonies

(i) In april 2016 ben ik in het huwelijksbootje gestapt met mijn high school lover Jeroen. Wij hebben toen (ook) voor een ceremoniespreker gekozen, omdat de trouwceremonie voor ons hét moment van de dag was wilden we er echt iets bijzonders en 'eigens' van maken. Dat is gelukt. Het was perfect! Vanaf dat moment ben ik dan ook iedereen een ceremoniespreker / zelfstandig trouwambtenaar gaan aanbevelen. 

My favourites

knuffelen met

Bo

fietsen in

Rotterdam

vakanties in

Italië

genieten van en met

Mijn gezin

stylen van ons

Interieur

wandelen in

Kralingen