03.

02.

01.

Op jullie trouwdag ben ik uiteraard ruim voor aanvang van de huwelijksceremonie aanwezig. Als het goed is, valt dan alles samen: jullie stralende liefde voor elkaar, dierbare gasten die meegenieten met jullie geluk en een speech waaruit blijkt waarom jullie elkaars leven leuker maken. Ik vind het een eer dat ik hier een bijdrage aan mag leveren! Als afsluiting ontvangen jullie na een aantal weken een mooi aandenken.

Zo'n zes weken voor jullie trouwdag hebben we een uitgebreider gesprek bij jullie thuis, zodat ik een beeld krijg van jullie leven samen en wat jullie verbindt en uiteraard wat jullie wensen zijn voor de huwelijksvoltrekking. Ook benader ik graag door jullie aangewezen familieleden en/of vrienden voor hun kijk op jullie als koppel. Zo wordt mijn speech nog persoonlijker en verrassender.

Zijn jullie enthousiast? Leuk! In mijn woonplaats Rotterdam maak ik graag kennis met jullie in een van mijn favoriete restaurantjes. Het aantal ceremonies dat ik jaarlijks verzorg beperk ik tot maximaal 12. In deze kennismaking vind ik het daarom belangrijk om beiden een klik te evaren. Is dat het geval dan blokkeer ik jullie trouwdatum in mijn agenda en ben ik die dag exclusief voor jullie beschikbaar.

kennismaking

diepte-interview & dierbaren benaderen

bruiloft!

Mijn werkwijze in drie stappen